Showbiz

Nakon što su je prozvali SRPSKOM KIM KARDAŠIJAN i ona se oglasila te joj poručila ovo!!

Naime Svetlana Ceca Ražnatoviž je nedavno dobila snahu koja je unijela puno sreće i radosti u njihov život i mnogi su se iznenadili kada su je vidjeli da izgleda ovako.

Naime ona je itekako sretna i zadovoljna zbog svgea što ej do sada imala i na koji način je do sada napravila u svom životu.

Ceca je do sada jako dobru komunikaciju imala sa svojom snahom i dala je sve od sebe da uradi i napravi ono što želi i na koji način da napravi nešto ovako.

Naime Ceca je saznala kako su njenu snahu bezbroj puta prozvali kao srpsku Kim Kardašijan i da je ona itekako sretna i zadovoljna sa svim do sada šta i kako i na koji način je ona uradila u svom životu.

Onda velika čast joj je to da je mogla da čuje da su njenu snahu prozvalu ovako velikom divom i muzom kao što je Kim i naravno to joj itekako znači i itekako joj laska.

Naravno već su do sada navikli da konstantno slušaju priče kako određeni ljudi kopiraju određene ljude i kako je nekako sve to za njih postalo sasvim u redu i sasvim normalno da na taj način funkcioniše i da se tako odvija.

Onda Bogdana je imala istu krunu na glavi kao i Kim kada se udavala za Krisa Hamfrisa i svi su to prokomentarisali kao činjenicu kako ona želi da nju iskopira na sve moguće načine i kako je to ono što je ona i htjela da uradi i napravi te na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *