Showbiz

Nakon što su se OŽENILI sa ovim LJEPOTICAMA ŠAŠA i Dejan Matić su priznali kako im se VID MALO IŠČISTIO i kako sada neke stvari VIDE..

Poznata braća blizanci Saša i Dejan Matić su postali jako uspijepšni i poznati i oni su do sada dosta toga uspjeli da ostavre u svom životu i u svojoj karijeri.

Oni su se vjenčali prije čak 13 godina kada su upoznali ove dvije ljepotice koje su im osvojile srca te oni naprosto nisu mogli da im odole.

Mnogi su se pitali kako su oni supjeli da ih upoznaju i na koji način s obzirom na činjeunicu da oni dobro ne vide.

Saša i Dejan Matić su od rođena slijepi i nikada im se vid niej mogao vratiri i radili su brojne pretrage kao bi vidjeli da li postoji neka mogućnost da oni ponovo vide ali nažalost ništa nije bilje i ne može im se vid vratiti.

Saša Matić i Dejan Matić su do sada pokazali kako oni imaju jako dobro srce i kako su oni jako dobre osobe prije svega koje su spremne da pomognu svima ako oni to mogu jer je njima uvijek bio prioritet pomoći ljudima koji su u nevolji jer i nmi sami najbkje zanju kako je to i šta je to.

Nedavno su se jendom prilikom našaklili kako oni od kako su se oženili neke stvari malo bolje vide jer su tu žene pored njeih da ih usmjeravaju i one su sada njihove oči.

Njima su njihove supruge svbe i bile su uvijek spremne da daju sve od sebe kkao bi oni bili sretni zajendo sa njima i zadoovljni te da imaju sve što im i treba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *