Showbiz

Nakon veze sa MC Stojanom ona je započela vezu sa njim.. Evo s kim je bila ova ZADRUGARKA!!!

Urška Čepin je poznata učesnica rijalitija koja je bila jedno vrijeme u vezi sa MC Stojanom i svoju vezu su započeli dok su bili u rijalitiju.

Naime ona je do sada na sebe privukla posebnu pažnju sa svojim ponašanjem s obzirom na to da je ona do sada podijelila veliki broj jako izazovnih fotografija na kojima se moglo itekako vidjeti kako ona izgleda.

Nikada joj nije bio problem da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način.

Naime nakon MC Stojana ona je započela svoju vezu sa Ćemom a onda i sa Jocom Stefanovićem opa i sa Ivanom Ivanovićem.

Naime ona je sada u Sloveniji i mnogi su mogli da vide o čemu se radi i na koji način je ona do sada sve to uradila i na koji nači su stvari među njima funkcionisale i šta se sve desilo do sada među njima.

Naime ona je radila u Sloveniji kao voditeljica vremenske prognoze i ona je ponovo odlučila da će da se vrati u rijaliti jer je smatrala da je tako nešto ipak i najbolje da se desi i da ona uradi i napravi na ovakav način.

Sada se itekako promijenila i mnogi su mogli da se uvjere da ona sada izgleda puno ljepše i bolje nego ranije i da ima jako dobar izgled u odnosu na to kako ga je nekada ranije imala i kako su ranije stvari među njima funkcionisale i šta se sve do i sada desilo.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *