Showbiz

Nataša Bekvalac dobila na sudu, LUKA LAZUKIĆ JE PRETUKAO I bila je u pravu a pogledajte koju kaznu je dobio….

Nataša Bekvalac je nedavno ponovno imala ročište na sudu i dobila je presudu da je njen suprug pretukao i da je kriv za sve što joj se deislo i kako joj se desilo iako je tvrdio da nije on kriv.

Ona je nedavno napokon o svemu pričala otvoreno i priznala koliko joj je bilo teško da se nosi sa svim ovim stvarima koje su joj se izdešavale u posljednje vrijeme.

Naime njen suprug je pretukao samo 4 mjeseca nakon poroda a ona je je sve to teško podnijela jer on je tvrdio da on nije nju pretukao i da se ona te masnice po tijelu imala nakon tretmana maderoterapije koju je radila u jednom salonu.

Naime ona je na sudu uspjela da dobije presudu i da dokaže da je on nju pretukao i da joj je uradio i pretukao je bez imalo stida i srama.

Naime ona je sve ovo teško prevazišla i zaista joj je trebalo vremena da sve ovo preboli i krene dalje i da zaboravi ovo što joj se desilo i kako joj se do sada desilo.

Zahvalila se svima što su joj bili velika podršak i što su joj pomagali oko svega i savjetovali je kako da sve ovo prevaziđe i krene dalje te da se pmiri sa činjenicom da ovo što joj se desilo je zaporavo sve sudbina i da se moralo tako desiti i da nije mogla da izbjegne da joj se dese ove stvari.

Sada je presretna jer je dobila na sudu i dokazala da je bila u pravu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *