Showbiz

Nataša Bekvalac je otkrila šta je njen najveći POROK i sa čim se već duže vrijeme bori…

Nataša Bekvalac je nedavno odlučial otkriti da ona ima porok i itkrial je da će reći o čemu se radi i iznenadila je mnoge kada je ovo priznala jer mnogi nisu ovo očekivlai od nje.

Ona ima problema sa cigaretama i nikako da ih ostavi i da ih se riješi i tvrdi da joj je to do sada bio veliki problem ali jendostavno ne može bez njih.

Ona tvrdi da je zbog toga muči gružnja savjest jer smatra kako ona na ovaj način daje loš primjer svojim kćerkama i da će dati sve od sebe da to pomogne.

Nataša Bekvalac tvdri da je sve dobro dok ne dođe u društvo jer onda je povuče želja kada vidi da svi puše pa ne može da odoli i onda i ona sa njima uzme i zapali.

Ali ono špto je primijetila jeste kako sada dok uzima cigarete je puno mršava i da nikad anije bila baš ovoliko mršava i da je to sada posebno muči i da ne zna kako da se izbori sa tim.

Naime neko vrijeme je od svoje kćerke Hane krila kako ona puši dok se ona nije uvjerila da to nije istina i tvrdi da joj je posebno biulo krivo zbnog toga jer je svojoj kćerki davala loš primjer jer je ovako lagala i zbog toga se posebno ljutiula na samu sebe.

Hana se pitala šta joj majka radi i kako te je pitala otvoreno da li ona uzima cigarete a ona joj nije mogla slagati te joj je priznala kako ih uzima jer ne može bez njih na šta se ona naljutial na nju.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *