Showbiz

Nataša Bekvalac je otkrila zašto je MUŠKARCI MRZE…

Nataša Bekvalac je do sada imala već nekoliko veza i brakova koji su imali tragičan kraj i još ni jedna veza joj nije završila sa srećnim krajem i koja nije završila kobno.

Nataša Bekvalac je nedavno priznala kako je saznala zašto i kako joj ne uspijevaju veze i kako se ovako zvaršavaju.

Naime ona je preporučila svim ženama koje imaju probleme u braku da se istog trena razvedu i da ni malo ne razmišljaju o tome da li da to urade jer im je to najbolji način da riješe svoje probleme i muke koje imaju.

Nataša Bekvalac je nedavno pretrpjela nasilje u porodici nakon što je njen suprug nasrnuo na nju i pretukao je iako tvrdi da on to nije uradio i da je ona sve to izmislila kako bi ispala žrtva u svemu ovome.

Ovo joj je već treći brak po redu i on nije uspio i itekako se razočarala zbog toga i nekako se izgubila jer ipak nije očekivala da bi moglo da se desi nešto ovako.

Nataša se sada posvetila svojoj porodici kako bi im obezbijedila sve što im je potrebno jer njene kćerke su joj sve na svijetu i da bi za njih dala sve na ovom svijetu.

Nataša je sada počela da svoju karijeru gradi u velikom usponu i da uspije da uradi sve ono što je oduvijek imala želju da uradi što do sada nije uspjela da stigne da uradi obavi tako da ostalo joj je sve manje bitno i nije očekivala da bi joj moglo da joj se desi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *