Showbiz

Nataša BEKVALAC je podijelila fotografiju IZ KREVETA a pored nje je bio MUŠKARAC kojem se nije vidilo LICE!! Ali saznalo se S KIM ONA SPAVA…

Nataša Bekvalac je nedavno dobila veliki buket crvenih ruža koje su se nalazile na njenom bračnom krevetu a mnogi su se zapitali od koga li je ona dobila ove ruže s obzirom da tvrdi da nema nikoga i da je sama već neko vrijeme.

Naime ona je podijelila fotografiju te je napisala samo ” Oh, hvala” a do sada nikada nije radila nešto ovako i niko nije ni znao za njene obožavatelje ili slično.

Ona je nedavno jednom prilikom priznala kako ona za sada ne želi ni da čuje a ni da vidi nekog momka s obzirom na to da je se do sada bezbroj puta razočarala u ljubav i kako ona više ni ne zna šta je sa ovim muškrcima jer su je do sada bezbroj puta razočarali i ni sama ne zna šta bi im rekla na sve to.

Tvrdi da u ljubav više ne vjeruje nakon svega što joj se desilo i sada joj je najvažnije da njene kćerke budu bdobro i zadoovljne sa njom i to je sve.

Nataša Bekvalac se sada posebno posvetila svom izgledu jer tvrdi da joj je to sada prioritet i da ugodi sebi pa onda sve ostalo je važno.

Mnogi su se oduševili kada su vidjeli kako ona izgleda te pitali su se kako je ona uspjela u svemu tome s obzirom na to koliko je do sada imala problema u svom životu i na koji način se borila sa njima.

Nataša daje sve od sebe da bi uspjela u svom životu i to joj je sada veliki prioritet a tek onda sve ostalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *