Nataša Bekvalac je pronašla novog momka a i fotografisala se sa njim... - Čitaonica

Nataša Bekvalac je pronašla novog momka a i fotografisala se sa njim…

Nataša Bekvalac je u četvrtak  predstavila svoju novu pjesmu  koju je snimila sa Magla bendom i pjesam se zove Neprijatelje te su oni i snimili i spot za ovu pjesmu.

 

 

 

 

 

 

Nataša Bekvalac je na promociju svoje pjesme došla sretna i nasmijana i u crnom kompletu sa sandalama,  tako da je se ona zaisat smrzla jer napolju je bio veliki minus.

Ova pjesma joj se nekako svidila odmah na prvo slušanje i sebi je  rekla da će to biti  njena pjemsa te je odmah kupila.

 

 

Odlučila je da će sa njom ovu pjesmu da snime momci iz Magla benda jer joj se sviđa kako oni pjevaju.

Naravno oni su odamh prihvatili njenu ponudu da sarađuju i da snime ovu ojesmu.

Naime Nataša je otkrila svoje  planove za sledeću godinu te je otkrila kako ima veliku želju da 2019.godine održi koncert u Beogradu jer će tada biti proslava njene 20 godišnjice karijere.

 

Ona je otkrila kako se njene kolegice  za dvadesetu godišnjicu počaste sa nekom skupocjenom bundom ili skupocijenim satom ali ona sebe želid a počasti sa koncertom  i već sada će da počne sa planiranem.

Ona  je ankon ove velike drame koja joj se desila  napokon došla sebi sada se osjeća super i ima velike planove koje jedva čeka da ispuni u skorije vrijeme i jedava čeka da njena publika vidi šta ona želi i planira uskoro.

Naime  njoj je trebalo dosta vremena da sve ovo prevaziđe ali sada je hvala Bogu dobro i svi su je odmah povezali sa ovim pjevačem Magla benda da je sa njim u vezi ali nije jer on već ima djevojku..

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *