Showbiz

Nataša BEKVALAC počela sa snimanjem svog RIJALITIJA… Evo i glavnih detalja…

Naime Nataša Bekvalac je nedavno došla na ideju da bi ona mogla sama da uradi jedna jako dobar šou program i da taj šou program bud enešto sličnio onome što su uradile sestre Kardašijan.

Nataša Bekvalac je proznala da je ovo njoj uvijek nekako bilo zanimljivo te da je imala želju da se i ona isproba i tome i na koji način bi ona mogla da uradi sve to sve je ostražila.

Naime Nataša je za to angažovala is voje sestre koje će također da glume u ovom rijalitiju koji će ona da uradi i odradi zajendo sa ostalim timom koji će da joj pomogne.

Naime njen šou prigram će da ima za sada 12 epizoda i da je ona izabrala da se njen šou program zove “U susret sa Bekvalčevima” te je to zapravo jedna od kopija onoga što su uradile sestre Kardašiajn koje su Ntaši do sada bile veliku uzor u životu.

Nataša je proiznala da je itekako nestroljiva jer je ovo zaista jedan veliki korak za nju i da će ona morati dosta toga da uradi na sebi kao i njene sestre da bu uspjele u svemu ovome.

Onda ono što je posebno interesantno jeste činjenica da njen rijaliti nećete moći vidjeti na televiziji nego samo će te moći da ga pogledate na YouTube.

Nataša je priznala kako je ona bila itekako uzbudljiva i nekako pomalo i nesigurna oko svega jer naravno nešto ovkao nikada niej radila u svom životu te da li će da uspije u svemu tome i da li će da uspije da to uradi i odradi na pravi način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *