Showbiz

Nataša Bekvalac podijelila NEKOLIKO VRELIH FOTOGRAFIJA na kojima se moglo dosta toga vidjeti.. Oduševit će i vas!!

Nataša Bekvalac je nedavno počela aktivno da radi na svom izgledu i da uradi dosta toga kada su određene stvari u pitanju da pripremi oko koncerta koji već neko vrijeme sprema i oko kojeg se maksimalno trudi da ga uradi i napravi na najbolji mogući način.

Nataša Bekvalac je podijelila video na kojem se moglo vidjeti kako ona aktivno trenira i kako joj jako dobro ide i kako bi mogla da postane jako sretna i uspiješna sa svim ovim.

Naime ona se maksimalno potrudila da sve uradi i napravi na najbolji mogući način i onako kako je to potrebno da bi imala jako dobar koncert i da bi sve napravila onako kako to i sama želi da bude i na koji način da sve to funkcioniše.

Naime Nataša je nedavno imala povredu odnosno slabost ali i trovanje želudca koje je preboljela i sada se maksimalno potrudila da sve odradi i uradi na najbolji mogući način.

Naime na video zapisu koji je ona podijelila vidi se kako je uspjela da zategne svoje noge i da podigne zadnjicu i da izgleda tako dobro što je i sama mogla priznati da se posebno obradovala kada je ovo vidjela kako i na koji način je ona uspjela u svemu tome da to uradi i napravi do sada.

Ovo će biti njen koncert nakon toliko godina pauze i sama je priznala da ima malu tremu i da jedva čeka da aktivno radi na tome i da uspije da uradi sve na najbolji mogući način i onako kkao i sama želi da bude i smatra da može da uradi i da napravi do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *