Showbiz

Nataša Bekvalac rasplakala sve sa svojom PORUKOM I ČESTITKOM… Evo šta joj se desilo…

Nataša Bekvalac je odlučila da će da napše jednu posebnu poruku povom dana žena nas vom Instagramu i da na taj način svim ženama čestita praznik.

Naime ona ima dvije sestre koje su joj uvijek bile velika podrška i pomoć u svemu i koje su se uvijek maksimalno trudile da je obraduju pogotovo u teškim trenutcima kada je to itekako potrebno.

Nataša je priznala da su njene sestre usopjele da joj vrate iosmijeh na lice i da je ohrabre da život ide dalje i da mora i treba da se dalje bori jer je ona oduvijek znala kako i na koji način sve to najbolje da uradi i odradi.

Naime ona je odlučila da ćče na taj način svimad a čestota ovaj praznik koji je pomogao mnogim ženama da dobiju ono što žele i da imaju ttulu koju zaslužuju da imaju u društvu.

Nakon nasilja koje je pretrpjela u porodici trebalo joj je vremena da se sa svim tim pomiri id a krene dalje da se borui sa životom jer joj nije bilo niti malo jednostavno da se pomiri sa tim i da prihvati to što joj se desilo i na koji način joj se desilo u životu.

Nikada nije mogla ni zamisliti da bi moglo nešto tako da joj se desi i sama je to priznala da je to ostavilo itekako veliki trag i posljedicu na nju.

Sada se trudi da to zaborqavi i da ide dalje onako kako mora i kako treba da se potrudi da uradi i napravi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *