Showbiz

Nataša Bekvalac u sred emisije plakala zbog svog bivšeg supruga.. Evo kakav pakao je ona pretrpila sa njim..

Nataša Bekvalac je nedavno bila u emsiji u kojoj je počela iznenada da plače kada se pričalo o njenom bivšem suprugu sa kojim je provela jako težak period i nakon toga je ostala sama.

Nataša Bekvalac je do sada imala brojne muke i probleme sa kojima se nekako uspjela da izbori i da ih prevaziđe i riješi. Naime ona je jako teško sve to podnijela i ni sama nije mogla da vjeruje da je moguće da joj se nešto ovako i na ovakav način desi u životu ali nekako se uspjela izboriti sa svim tim.

Nataša Bekvalac je pripremala emisiju o tome kako su njene kćerkice i na koji način odrasle sa njom i sa njenim suprugom te šta su sve i na koji način one do tada prošle.

Nataša Bekvalac je priznala da je nakon svega toga naučila kako joj je najvažnije od svega toga da zaštiti sebe na pravi način i da uradi sve ono što je potrebno da bi ona mogla da se izbori sa svim tim na pravi način te da zaštiti sebe i svoje kćerke od toga.

Naime ona je priznala da je imala veliki strah kako i na koji način da sve to odradi i šta joj je potrebno u životu.

Naime ona je priznala da je sigurna da se to desilo barem svakoj majci koja je htjela sreću i radost za svoje dijete.

Sada se nekako izborila sa svim tim i na pravi način je odradila neke stavri koje su joj se desile i sa kojma se već dugo vremena borila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *