Showbiz

Nataša BEKVALAC u ZAGRLJAJU SA POZNATOM NBA ZVIJEZDOM…

U Hali sportova je nedavno napravljena velika manifestacija BASSIVITY dIGITAL sHOWCASE na kojem je bio veliki broj poznatih ličnosti koj su odlučile dato sve od sebe i pojaviti se na ovoj manifestaciji kako bi se družili i malo promovirali.

Naime u ej bila i Nataša Bekvalac kao i Bogdan Bogdanović koji je njend dobar prijatelj.

Naime Nataša je nedavno podijelila fotografiju sa tog togađaja a u njenom društvu je bio jedan mušakrac koji je nekako bio posebno interesantan.

Nataša Bekvalac je do sada davala sve od sebe kako bi krenula dalje i kako bi prebolila i prvazišla sve ono što joj se do sada desilo i kako bi sve to oistavila iza sebe.

Ntaša je došla na ovu manifestaciju u jendoj tigrastoj kombinaciji koja joj je kjakod obro stojala i izgledala je jako dobro i zavodljivo.

Nakon što je podijelaila ovu fotografiju na kojoj je u društvu sa ovim muškarcem sa kojim je nekako baš bliska i odmah su počele priče kako ona ima nešto sa njim.

Nataši je sve to posebno bilo smiješno i ludo jer već je poznato kako ona nikada nakon razvoda nije viđena do sada ni sa jednim muškarcem a sada je podijelila ovakvu fotografiju.

Na koji način je ona uspjela da se izbori sa svima nekako su se svi pitali a ni ona sama više nije znala kao i šta radi.

Bez obzira na sve ona jednostavno izgleda fenomenalno i mnogi se pitaju kako je uspjela u svmeu tome i da se izbori sa svim tim stvarima do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *