Showbiz

Nataša Bekvalac ZAPALILA MREŽE SA ovom fotografijom.. Pogledajte šta je napravila!!

Nataša Bekvalac je nedavno odlučila na svom Instagramu podijeliti fotografiju na kojoj se moglo vidjeti kako je ona izgledala u svojim mladim danima i kako je nastala velika promjena u izgledu.

Naime ona izgleda sasvim drugačij i ima dugu kosu kao i naočare koje ima na svojoj glavi što je itekako velika razlika u odnosu na njen sadašnji izgled koji ona sada ima.

Nataša Bekvalac je tada imala samo 16 godina i tada je nastala ovakva fotografija kojoj se ona priznaje uvijek raduje kada je ugleda i nikome ne može opisati sreću koju je tada vidjela i osjetila.

Neke stvari koje su joj se u međuvremenu desile su itekako uticale na tu veliku promjenu i dovele do te velike promjene priznala je i sama.

Naime Nataša Bekvalac je oduvijek davala svoj maksimum da bi imala u životu ono što želi i ono što je raduje.

Nikada nije mgola zamisliti da će morati proći kroz sve ove faze u životu i da će morati da se nosi sa svim tim stvarima ali sada vjeruje da je sve to velika lekcija i da sada može i i da ide dalje svom snagom.

Njena djeca su joj najveća sreća i anjveća radost i tvrdi da sve što sada radi, radi samo zbog njih jer oni su njeno sve i ono što je čini sretnom i zadovoljnom.

Sinoć je zablistala na MACovoj dodjeli nagrada i sama je prioznala da se već neko vrijeme pripremala za sve to jer je znala šta i kako je čeka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *