Showbiz

Nataša svojom izjavom sve ostavila bez riječi.. Mora se PIPNUTI I JOŠ OVO da bi osjetila da…

Nataša Bekvalac je nedavno sve ostavila bez riječi nakon što je izjavila određene stvari koje niko do sada nije znao i ona je bila spremna na sve samo kako bi sve te određene stvari sačuvala samo za sebe.

Naime ona je nedavno bila u emisiji “Premijera” gdje je otvoreno o svemu ovome pričala i otkrila bi neke stvari koje niko do sada nije znao.

Naime ona je otkrila prvo kako priprema svoj prvi solistički koncert 14.02 u Areni.

Onda oan ej proiznala da je odlučila da će koncert da održi na ovaj poseban datum jer to je datum koji slavi ljubav.

Naime ona je proznala da je njen posao ujedno i njena najveća ljubav tako da ništa bolje nije moglo ni da bude.

Ona sada daje sve od sebe da bi uspjela da uradi i napravi ono što želi i na koji način u svom životu jer joj je itekako važno da uradi i napravi ono što želi u svom životu.

Naime ona je priznala kako voli da eksperimentiše i kako ona daje sve od sebe da bi uspjela u tome da izvede sve ono što želi i smatra da bi najbolje bilo za nju.

Naime ona je proznala da voli da osjeti sve novo što joj dolazi i da isproba na pravi način i da uradi ono što je potrebno da bi bila sretna i zadovoljna.

Nataši Bekvalac se u posljednje vrijeme izdešavalo sve i svašta ali ona je dala sve od sebe da bi to prevazišla i prebrodila te krenula dalje i izborla se na pravi način sa tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *