Showbiz

Nataši BEKVALAC sve krenulo NAOPAKO… Opet proživljava pakao kao nedavno…

Nataša Bekvalac je nedavno priznala kako je ona imala brojne probleme u posljednje vrijeme sa kojima više niej znala kako bi i na koji način da se izbori.

Ona je nedavno snimila novi pjemsu i već uveliko sve pripremaza sovj koncert kokji jedva čeka da dođe dan i da se desi jer ona j niej već dugo vremena radila koncerte i zaista je bila itekkao uzbudljiva oko svega toga.

Nataša Bekvalac je podijerlial fotografiju na kojoj je napsiala da joj je sve krneulo napoako i da s enije nadalda da bi nešto ovkao moglo da joj se desi.

Otečena sva od plakanja će da uradi promocioju svoje nove pjesme koju je već nekoliko mjeseci pripemala i da nije mogla ni da pomisli nikada da bi mogla ovako da sva uplakanma uradi promovioju svoje pjesme a nikom enije otkrila o čemu se radi te šta se desilo.

Nataša Bekvalac je napisala kako joj je sve krneulo naopako osim koncerta koji je za sada u redu i koji će da bude onako kako je i trebalo da bude te i kako su se dogovorili.

Nataša Bekvalac je nedavno proživejla veliku muku i pakao od starne svog supruga koji je pretukao i jedva se nekako izborila sa svim tim da bi sada nastavila da ide dalje i zasiat joj je sve išlo od ruke i onako kkao bi i trevbalo da bude ali sada je opet došla u velike probleme.

Pogledajte kkao izleda spot njene nove pjesme koju je nedavno objavila!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *