Showbiz

Natašu Bekvalac uporedili sa njenom BAKOM koja se udavala 17 puta a nema sreće u ljubavi…

Nataša Bekvalac je i sama priznala kako je shvatila da ona i nema baš sreće u ljubavi i da ni sama više ne zna šta i kako da radi da bi bila sretna i zadovoljna sa svojim životom.

Ona je nedavno na svom Instagramu podijelila fotografiju svoje bake te je napisala kako se ta njena baka već 17 puta do tada udavala i da je nakon toga shvatila kako je dosta i da ne treba da ide dalje.

Naime ona je priznala kako je bila oduševljena kada je čula koliko puta se njena baka do udavala i kako je uspjela da uradi nešto ovako i da se čak toliko puta uda.

Naime ona je napisala kako će ovo da bude za nju jedan veliki izazov i kako je ona shvatila sve ovo itekako ozbiljno.

Ona je priznala da se u životu uvijek vodila logikom da ako nam život da limun da od njega i napravimo limunadu i da je o uvijek bila njena vodilja kroz život.

Ona tvrdi da nikada nije ni pomislila da bi jendog dana ona mogla da ima već tri braka iza sebe i da je svaki do njih bio neupsiješan i sada nekako razmišlja kako ne može jednostavno više da podnese takve stvari i da je bolje da bude sama i mirna nakon svega što joj se do sada desilo u životu.

Ali ono na šta je posebno ponosna i zadovoljna jesu njene dvije kćerkice koje je dobila u svojim brakovima koje je do sada imala.

Nikada nije ni pomislila da je jednog dana sve ovo može da joj se desi i da ostane ovako sama i da joj se sve ovo desi u životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *