Showbiz

Neda Ukraden se svima pohvalila sa svojom kćerkom.. Kada vidite kako ona izgleda oduševit će vas!!!

Naime Neda Ukradren je jedna jako uspiješna i poznata pjevačica koja je do sada uspjela da uradi i napravi puno toga u svom životu i na jedan pravi način te onako kako je to ona htjela i zamišljala da bi najbolje bilo da uradi.

Naime ona je do sada dala svoj maksimum da uradi i napravi sve što želi i poželi da ima u svom životu. Mnogi se i dan danas dive njenom fenomenalnom izgleud i ljepoti koju ona i dan danas ima.

Naime njena kćerka Jelena Bilbija Minović je Nedina kćerka koju je dobila dok je bila u braku sa Milanom Bilbijom koji je nedavno preminuo i ostavio veliku tugu sa svojim odlaskom.

Naime Jelena radi kao direkttor markentinga i jako je uspiješna u svom poslu a ima i salon za uljepšavanje u Beogradu.

Neda Ukraden je priznala da joj je velika želja uvijek bila u životu da vidi svoje dijete srećno i zadovoljno i da ima sretan i dobar brak i ono što želi u svom životu.

Naime ona je postala baka i ima 3 unučića, unuka Dušana i unučice Aleksandru i Nedu koje su blizankinje.

Neda je jako sretna i zadovoljna sa svim što je uradila i napravila do tada i neke stvari koje su joj se u međuvremenu desile su itekakva lekcija za nju bila u životu.

Nije mogla da zamisli da je nešto ovako i na ovakav način moguće da će je pratiti kroz život ali spremna je na sve da uradi da bi mogla da bude srećna i zadovoljna sa svim tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *