Showbiz

Nedavno je bila u dugovima i svi su se smijali njenom IZGLEDU a danas je poznata MILIONERKA I LJEPOTICA.. Pogledajte!!

Suzan Bojl je žena koja je bila u takmičenju Britain¨s Got Talent i ona je tada imala jako loš izgled. Naime ona je od tada počela da gradi svoju karijeru i jako dobro joj je išlo.

Naime ona je sada uspjela da zaradi i sakupi čak 22 miliona funti i mnoge je to oduševilo s obzirom na činjenicu kako ona ima 58 godina i kako je uspjela u svemu tome.

Naime ona je odlučila da će se maksimalno potruditi da uradi sve samo kako bi dovela svoj izgled do vrhunca i kako bi svima pokazala kako ona može da ima ovako dobar izgled.

Naime mnogi ljudi nisu mogli ni da je prepoznaju te su se pitali o kome se radi.

Naime ona je sakupila velike pare ali ipak je odlučila da će ostati u svojoj kućici u kojoj je postigla puno toga i na pravi način.

Naime mnoge je to iznenadilo s obzirom na to da ona ima toliko para da može kupiti veliku vilu u kojoj će moći uživati iz dana u dan.

Priznala je da je sebi kupila bundu i klavir i da su to najskuplje stvari koje je ona sebi kupila.

Naime onda je odlučila da će početi da polaže vozački ispit jer joj je oduvijek bila želja da sjedne za volan i da vozi i uložila je i novac u to.

Naime ona je jedno vriejme bila izvan javnosti jer joj je bilo teško navići se na sve to i na tako veliku popularnost ali onda nakon toga je odlučila da će da potraži stručnu pomoć profesionalaca i od domaćice postala je velika zvijezda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *