Showbiz

Nedavno se RAZVELA a već je pronašla novog momka.. Radi se o ZGODNOM TALIJANU..

Poznata pjevačica Slavica Ćukteraš je nedavno ostala sama nakon što je shvatila da bi nakon svega što joj se desilo bili najbolje da se pomiri s tim i da krene dalje.

Naime nje nije bili dugo vremena na sceni jer je ona odlučila da će se maksimalno popsvetiti odgajanju svog djeteta jer je tako najbolje nakon svgea što treba da joj se desi u životu i na koji način.

Naime Slavica Ćukteraš je odlučila da će se sada mako više aktivirati i više i raditi i više se isticati u javnosti.

Niame ona je uradila nekoliko određenih tretmana na svom tijelu i na svom licu jer je odlučila da je tako ipak najbolje nakon svega što joj se desilo i na koji način.

Naime ona je sada priznala da joj se već svidio jedan momak a da se radi o Mahmudu Soldiju koji je pjevač i koji je imao zadatak da predstavlja Italiju na Eurosongu.

Naime ona je priznala da bi oan bila sa njim iako zna da je on gej i da bi bilas premna da ga uvjeri da su žene bolje od muškaraca.

Naime ona je počela aktivno da objavljuje i jako provokativne fotografije u šta su svi mogli da se uvjere da je ona odlučila da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način.

Sada je odlučila da će se maksimalno posvetiti kako bi prikazala kako ona ima jako dobar izgled i jako dobru ljepotu koju je samo potrebno vidjeti na pravi i odgovarajući način i da je ona oduvijek bila spremna da pokađže i prikaže an praiv način svoju ljepotu i svoj izgled.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *