Uncategorized

Nedu UKRADEN će te od sada moći da GLEDATE kao VODITELJICU.. Kako se ona odlučila na ovo!!!

Neda Ukraden je nedanvo odlučila da će da dođe na jedno od snimanje koje je rađeno u Ravnom selu kako bi se srela sa Lazom Ristovskim te kako bi ona na ovja način prvi put predstavila svog sina Aleksandra.

Naime njena unuka je oduivijek imala veliku želju da jednog dana sa svojom bakom dođe na jendo ovako snimanje kako bi vidjela kako sve ovo funkcioniše i kako bi shvatila šta je to i kako zapravo te na koji način funkcioniše i da li bi ona jednog dana mogla da radi nešto ovako.

Njena mala unuka Aleksandra je zamolila da je ona najavi i da je predstavi te su oni zaista i sve pripremili za njih te je mala Aleksandra imala i svoj mikrofon i sovju stolicu te mjesto gdje je ona trebala da sjedi i da najavi svoju baku.

Neda je do sada već nekoliko puta u nekoliko emisija najavljivala svoje unučiće i nikada joj nije bio problem da ih najavi i da ih predstavi široj javnosti te da oni vid ei znaju ko su njeni unučići.

A i pored svega toga da i oni vide da li bi im se svidjelo da jednog dana i oni ovo rade što i njihova baka i da shvate da li je to za njih ili nije te da li bi jednog dana oni da rade.

Neda se toliko posvetila svojim unučićima i oduvijek je pričala kako su oni njena sreća i radost te kako ih niko nikada neće moći da zamijeni jer su oni njenio sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *