Showbiz

Nekada je bila NAJUSPJEŠNIJA ŽENA a sa ovim potezom je uništila sebi život…

Bernarda Marovt je jedno vrijeme bila jedna od najljepših misica Jugoslavije i zaista ej bila prelijepa te gdje god bi se pšojavila ljudi naprosto ne bi mogli da prestanu da gledaju u nju i da se dive njenoj ljepoti.

Ali kada je bila na izboru za mis u Londonu ona je dikvalifikovana i nije znala o čemu se radi i šta je uradila da bi je diskvalifikovali a onda je saznala da se radi o njenim brijnim golim fotografijama koje su objavljene u “Startu” .

Radi se o godišnjem kalendaru koji je urađen od njenih fotografija a to je bilo 1982.godine a tada je bilo zabrenjeno i sasvim sramotno da se nečije gole fotografikje pojave u javnost.

Prije svega toga ona je dobila i titutlu za mis fotogeničnosti i zaista je to i zaslužila.

Ona se našla i u jednom od njapoznatijih tada Playboj listova i svi su je posebno po tome zapamtili ali i iznenadili su se kada su je vidjeli u ovim novinama jer ipak niko nije očekivao da bi ona mogla da uradi nešto ovkao s obzirom da je bila jedna od najpoznatijih misica.

Nakon toga bila je model Italije i nekada je znala zaraditi čak 2.500 eura dnevno tako da je već tada nosila titulu jedne od najbogatijih žena.

Ona ima 56 godina ui zaista i dan danas izgleda jak dobro te se mnogi pitaju kako je ona uspjela ovo da uradi i na koji način.

Pogledajte njene fotografije i sami se uvjertite i čemu se radi i kako je ova djevojka bekada bila poznata i imala fenomenalan izgled.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *