Zanimljivosti

Nekada je bila slatka mala djevojčica A DANAS JE KRALJICA SILIKONA!! Nećete moći da vjerujete ko je ovo..

Jedna od poznatijih pjevačica je nedavno odlučila da će na svom Instagramu podijeliti fotografiju iz svojih mladih dana i zaista je sve iznenadila sa ovim što je napravila jer niko nije očekivao nešto ovkao od nje.

Radi se o poznatoj pjevačici Katarini Živković koja je odlučila podijeliti svoju fotografiju iz mladih dana kada je bila dijete od 2 godien i mnogi nisu mogli da povjeruju da je ovo ona jer izgleda neprepoznatljivo i mnogi su se pitali da li je ovo ona.

S obzirom na samu činjenicu koliko operacija i korekcija je uradila na svom izgledu danas izgleda neprepoznatljivo i ona sama tvrdi da niej mogla samu sebe da prepozna a kada uposeri današnje fotografije i te koje je napravila kada je imala par godina.

Malu kartku plavu kosicu imala je Katarina i kada uporedite ovu fotografiju sa onim od dnas nećete vjerovati da se radi o istim osobama i da je ovo zapravo ona jer zaista izgleda nevjerovatno.

Ona je na sebi uradila brojne korekcije jer nije bila zadovoljna sa izgledom kakav je do sada imala i zaisata je dosta togha promijenila na sbei kako bi došla do ovakvog izgleda kakav danas ima i zaista je napravila drastičnu promjenu.

Kad apogledate njene fotografije uvjerit će te se kako je ona dosta tpga korigovala u svom izgledu i akko danas ima n sasvim drugačiji izgled nego do sada.

Njene kolege su j nedavno i kritiovale zbog brojnih korekcija koje je napravila na sebi jer je malo pretjerala sa tim svim do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *