Showbiz

Nekada je on bio pravi MRŠAVKO sa ŠEMKERSKOM FRIZUROM.. Mnogi nisu mogli da vjeruju da je ovo on…

Đani je nedavno na svom Instagramu podijelio fotografiju od prije i imao je želju da svima pokaže kako je nekada izgledao a kako izgleda danas te kako se zaista promijenio i više ne izgleda kao nekada što je izgledao.

Na ovim fotografijama on je imao 20 i nekoliko godina i to je bio početak gradnje njegove karijere i tada je imao sasvim drugačiji imidž nego danas što ga ima.

Naime on je imao čak 20 kilograma manje nego danas ako i frizuru sasvim drugačiju a kada uporedite te fotografije uvjerit će te se kako je razlika zaista ogromna.

Danas su za njega nekako karakteristične kožne jakne i frizura na keca jer je on sada uzeo to kao svoj fazon i konstanto se nosi tako a prije je imao sasvuim drugačiju frizuru i imidž.

Naim on je sve iznenadio sa svojom forografijom jer on na ovoj fotografiji ima malo dužu kosu a danas je ćelav.

Za ovaj period samo je izgubio kosu a dobio 20 kilograma.

Odlučio se malo našaliti na vlastiti račun kako bi ljudi vidjeli kao je on nekada izgledao a kako danas izgleda jer mnogi nisu mogli da vjeruju da je on nekada inmao ovakv izgled i da je bio mršav.

Svi su pomislili kako s eon šali sa povim jer danas izgleda puno pšuno drugačije nego tada.

Zaista se puno promijenio i sam je svestan tog ai priznao je da bi sve dao da sada mže da se vrati u to vrijeme i da mu ostane ovakv izgled kakav je imao tada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *