Vijesti

Nekada je ona bila jedna od najzgodnijih žena sa estrade ali BOLEST JE UNUŠTILA, nećete moći da je prepoznate…

Poznata pjevačica Tina Ivanović je prije čak 10 godina saznala da boluje od jedne teške bolesti i da će joj trebati vremena da je prevaziđe i preboli. Naime ona je uvijek bila itekako poznata po svom fenomenalnom izgledu i po svojim bujnim grudima i dugim nogama.

Naime Tina Ivanović je do sada snimila veliki broj hitova po kojima je itekako bila poznata i poznata je i dan danas ali odjednom jeona nestala i niko nije imao pojma gdje je i šta se sa njom desilo.

Naime sasvim slučajno ona je jednom prilikom otišla na redovno kontrolu kod doktora da bi saznala da ona ima karcinom dojke i tada u tom trenutku sve joj se srušilo i jendostavno nije mogla da vjeruje šta čuje.

Odmaj je pitala doktora šta je sve potrebno da bi ona uspjela da se izliječi i da bude dobro te je odmah počela sa liječenjem.

Naime Tina Ivanović je ponovo operisala tumor sredinom augustar i to po treći put a ovaj zahvat je uradila u jednoj od privatnih klinika u Beogradu.

Ovo je bilo potrebno uraditi kako bi se uspjela izboriti sa svim što joj se do sada borila da bi uspjela da konačno kaže da se izliječila.

Naime ona je i do sada radla sa ovim timom doktora koji su bili spremni dati sve od sebe kako bi joj u potpunosti pomogli i kako bi uklonili sve kancerogene ćelije iz njenog tijela.

Naime ona je odlučila dati sve od sebe kako bi uspjela da se izliječi i izbori sa ovom opakom bolešču i zaista je kao prava lavica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *