Zanimljivosti

Nekada je prodavala GAĆE I ČARAPE na pijaci a danas je jedna od najpoznatijih PJEVAČICA…

Mnoge estradne ličnosti dok nisu postale ono što su danas i one bi do sada davale sve od sebe kako bi to sakrile na mudar način i kako neke stvari niko ne bi saznao.

Goga Sekulić je ta pjevačica o kojoj se priča i ona je radila ovo prije nego li je počela da radi kao pjevačica i mnogi nisu mogli da vjeruju da je ona mogla da radi nešto ovako.

Osim toga ona je radila i kao voditeljica i emisija koju je ona vodila je trajala od 8 naveče do pola noći i tvrdi da je bila jao uspiješna u tome i da je samu sebe iznenadila sa ovakvim stvarima.

Naravno nije ona jedina koja je radila ovakve stvarima i nije jedina koja je imala ovakav početak karijere.

Jana je također imala sličan početak gradnje svoje karijere i ona je radila kao profesorica u srenjoj muzičkoj školi u kojoj je i ona bila učenik.

Naime to je bio glavni razlog njene velike ljubavi za muzikom kojoj ona nikada nije mogla da odoli i to je zaista bilo sve što je nju usrećavalo i razveseljavalo.

Jana je snimila svoj prvi album 1998.godine

Onda Nadica Ademov je sledeća koja je radila na pijaci zajendo sa svojom majkom i prodavala gaće i čarape zajedno sa njom. Naime ona je sa svojom majkom dugo vremena radla na pijaci i zaista joj j epouno pomogla a nakon toga je postala jedna jako uspiješne i poznata pjevačica kojoj se danas mngoi dive na tome kako je uspjela u tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *