Showbiz

Nemam PARA da se bavim time, poručila GOCA TRŽAN svom bivšem suprugu…

Goca Tržan je nedavno odlučila otvoriti svoju dušu i priznala je kako su joj se neke stvari do sada dešavale i da jednostavno nije znala više kako da se nosi sa brojnim problemima koje je imala sa svojim suprugom.

Radomir Novaković je njen suprug i ona je priznala kako je ona njegov glavni modni dizajner i kako ga ona oblači. Naime on se slaže sa svim što mu ona preporuči jer tvrdi da joj vjeruje u potpunosti šta god da mu preporuči da nosi.

Naravno da bi bio potpuno in potrebno je da imaš dovoljno para kako bi mogao da ispratiš sve modne trendove tvrdi Goca ali za to joj nikad nije bilo toliko žao dati pare jer zna da ulaže u pravu stvar.

Naime ali opet s tim pazi jer nekako više voli da pare potroši na putovanja na koja vrlo rado ide iz dana u dan kako bi mogla da i uživa u potpunosti.

Goca Tržan je priznala kako je ona imala težak period u svom životu te kako je jednostavno bilo teško da se izvuče iz braka i sa svojim bivšim suprugom jer je on posebno bio bezobrazan i zahtijevao je neke lude stvari od nje.

Sada je njen suprug Raša od nje mlađi 15 godina ali njoj to nikada niej smetalo i uvijek bi se trudilad a se uklopi u sve to sa njim i nikada nije imala neke posebne probleme zbog toga.

Raša je naučio da zna živjeti život na pravi način i uživati kako treba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *