Zdravlje

Ni slučajno nemojte da zanemarite UČESTALI KAŠALJ jer on može da bude jedan od SIMPTOMA OPAKE BOLESTI a pored njega tu su još i…

Naime danas je sve veći broj osoba koje su oboljele od karcinoma a da nisu ni svjesne da im se nešto ovkao desilo jer zanemare simptome koji se ni slučajno ne smiju zanemariti.

Da bi se mogli izliječiti od neke vrste karcinoma važno je da karvcinom otkrijete u ranom stadiju.

Naime tako i za karcinom pluća ni slučajni ne biste smjeli da zanemarite određene simptome koji su često prisutni.

Ako ste depresivni i ako imate česte promjene raspoloženja potrebno je da uradite određene pretrage kako bi se uvjerili o čemu se radi s obzirom na to da to može da bude jedan od zankova karcinoma i ni slučajno ne bi smjeli da zanemarite ovo.

Onda uz sve to dolazi i anksioznost, napad panike zatim i nemoć i nezainteresovanost.

Naime ako vam se često vraća upala grla i ako često imaate gnojne angine ili prehlade kao i bronhitis treba da budete spremni da sve to redovno pazite i kontrolišete s obziorm na činjenicu da to može da bude simtom oslabljenja i vašeg imuniteta koji i može da dovede do rizika od pojave karcinoma s obzirom da vaš organizam nema dovoljno energije da i odbrani vaše tijelo.

Onda tu je i povećanje dojki koje može da bude problem još pogotovo ako primijetite da vam raste više samo jedna dojka onda posevbno treba da to ispitate.

Kratkoća daha može da bude jedna od znakova da nešto niej baš u redu sa vašim plućima tako da posebno obratite pažnju na to i ispitajte i dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *