Showbiz

Nije mogla da HODA normalno zbog svojih OGROMNIH GRUDI!!Aleksandra sada podijelila fotografiju na kojoj se vide njene “male grudi”!!

Aleksandra Subotić je nakon izlaska iz rijalija odlučila da će da ode odmah na jedan od hirurških zahvata i da smanji svoje grudi. Niame nije više mogla da se nosi sa njima s obzirom na to da su joj grudi zaista bile ogromne i da joj je trebalo nešto da uradi da bi ih smanjila.

Aleksandra Subotić je na svom Instagram profilu nedanvo podijelila fotografije na kojima se vidi kako sada izgledaju njene grudi nakon što ih je smanjila i zaista izgleda puno bolje s obzirom na to da ona nije puno smanjila svoje grudi.

Aleksandra Subotić je proznala da je već neko vrijeme ona razmišljala o tome da li da uradi nešto ovkao ili ne i da joj je trebalo vremena da se usudi da uradi nešto ovako i na ovakav način.

Naime njoj je sada važno da je ona sretna i zadovoljan i da ima grudi onakve kakave ona želi da ima i da je zadovoljna sa njihovim izgledom kao i njen momak da je zadovoljan .

Aleksandra je vrlo brzo uplovila u svoju novu vezu u kojoj jedluje jako sretno i zadovoljno i u kojoj ima sve što joj je potrebno da bi bila sretna i zadovoljna sa svim što je do sada ostvarila i način na koji je to uspjela da uradi.

Naime nije joj jednostavno akda vidi Anu i Vladimira kako uživjau u svojoj vezi sada i kako tvrde da planiraju da imaju i bebu a on je sa njom sve to planirao dok je bio sa njom u vezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *