Showbiz

Nije mogla da vjeruje šta joj je priredio njen SUPRUG.. Pogledajte šta je doživjela DRAGANA!!!

Dragana Mirković je oduvijek bila posebno tajanstvena kada je u pitanju njen privatni život i sve ono što je do sada i kako je do sada radila i na koji način.

Naime posebno je svoju djecu skirvala od očiju javnosti jer je njoj bilo draže da ih drži dalje od tog svijata i načina funkcionisanja.

Naime ona je nedavno dobila veliko iznenađenje od svog supruga koji se maksimalno potrudio da joj napravi sve ono da bi mogao na pravi način da je usreći i obraduje na pravi način.

Dragana je priznala da se oduvijek posebno radovala sitnicama i da je njen suprug uvijek znao na pravi način usrećiti i obradovati.

Naime ona je nedavno od svog supruga dobila poklon da ide sa njim na putovanje u Irsku jer je on znao da joj je to velika želja da jednog dana ode tamo.

Naime ona nikada nije bila tamo te je oduvijek pričala o tome kako ima želju da jednog dana ode tamo i obiđe sve ljepote te zemlje i znamenitosti.

Dragana Mirković je priznala da je oduvijek imala veliku želju da što više putuje i upozna na pravi način jer je ona imala veliku želju da uradi nešto ovako i na ovakav način u svom životu.

Dragana je priznala da se nije nadala ovome sada da bi joj moglo da se desi i na ovakav način.

Neke stvari koje su joj se u međuvremenu desile su joj posebno uljepšale i upotpunile život.

Pogledajte kako je ona sada sretna sa svojim suprugom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *