Showbiz

Nije znao da mu se djevojka bavila PROSTITUCIJOM a kada je saznao bio je spreman da je PRETUČE!! Pogledajte šta joj je uradio…

Marko Vanila je bio u vezi sa Sanjom Stanković ali njihova veza nije uspjela da opstane dugo jer neke stvari nisu mogli da prevaziđu pa su odlučili da je bolje da se rastanu na vrijeme.

Kada je saznaod a se njegova bivša djevojka bavila prostitucijom bioje baš iznnađen i nije mogao da sakrije svioju iznenađenost. Tvrdi da nikada nisu pričali o tome jer naime neke stvari nisu mui bile tada bitne i nisu ga zanimale.

Nedavno je čuo kako se priča da je njegova bivša djevojka bila prostitutka i da je na taj način zarađivala novac za život da bi preživjeli.

Bio je poseno iznenađen sa činjenicom koliko je ona dobra u krevetu i da uspijeva ovako da izgleda a nikada se nije zapitao kako to i na koji način ona uspijeva.

Naime sada kada je to saznao nije mu bilo baš lahko i posebno ga naljutila s tim jer nije očekivao da bi moglo nešto ovako i da se desi i da on sazna nešto ovako.

Naime odmah je pitao zašto mu ona to nije rekla i te se počeo nasilnički ponašati prema njoj jer ga je prevarila i uradila mu nešto ovako.

Od nedavno se pričalo o svemu tome i sazanlo se za brojne djevojke kao su se bavile prostitucijom i kako su to odlučile da sakriju na poseban način kako niko ne bi saznao nešto ovako.

Ali nedavno se saznalo za sve poznate lićnosti koje su imale vezu sa ovim poslom i koje su radile ovakve stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *