Showbiz

Nikad VRELIJU I IZAZOVNIJU nismo vidjeli MILICU TODOROVIĆ…

Milica Todorović je nedavno objavila svoju novu pjesmu koju je već neko vrijeme pripremala i nije je htjela da objavi dok ne bude sve gotovo i onako kkao ona želi i smatra da treba da bude.

Milicina nova pjesma se zove “Doza otrova” i ona je jedva nekako odlučila da izabere baš ovaj naziv jer joj je trebalo bap dosta vremena da se odluči za nešto ovako.

Naime oan je s+odmah i snimila spot za svoju novu pjesmu koji je nekako sve posebno oduševio jer kada ga pogledate uvjerit će te se kako Milica nikada nije bila više izazovnija i provokativnija nego sada što je.

Do asda ste je uvijek mogli da vidite vedrog i nasmijanog duha jer je zapravo to ona i jednostavno daje sve od sebe kako bi bila zaista takva jer smatra da je to tako najbolje za nju da radi i da treba na taj način da funkcioniše.

Ona je nedavno objavila svoj duet sa Mirzom Selimovićem koji je nedavno snimila a radi se o Avetu i zaista je jako dobro prošao i ona se sama posebno oduševila ali priznaje da je i očekivala da ovako dobro prođe s obzirom na to koliko je truda uložila zajendo sa Mirzom u ovu pjesmu.,Ona je na spotu imnala ne sebi crni kombinezon sa mrežastim čarapama koji je zaista bio posebno provokativan i izazovan za nju.

Milica Todorović je do sada dala asve od sebe da izgradi karijeru kakvu je oduvijek imala želju da jendog dana ima i zaista je i uspjela u tome.

na

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *