Showbiz

Niko do sada nije znao da je on njemu zapavo OTEO PJESMU koja ga je PROSLAVILA…

Tonči Huljić je odlučio da će svoju tajnu da sačuva za sebe i to je radio čak 31 godinu ali nakon svega toga odlučio je da će stati na kraj svemu tome i otkriti ovo.

On je Oliveru Dragojeviću napisao tri pjesme koje su napravile veliki pomak u njegovoj karijeri i koje su ga zapravo i proslavile i učinile poznatim.

Toni Huljić je otkrio kako je on preoteo jedan od velikih hitova Zdravka Čolića te ga dao Oliveru Dragojeviću koji je postao popularana a radi se o pjesmi “Što to biješe ljubav” koja se i dan danas toliko pjeva i o kojo se toliko priča.

Naime on je ovu pjesmu snimio 1988.godine i ovo je bila posebna pjesma koja je bila i ostala nekako kao pečat njegove karijere i dan danas je svi pjevaju.

On je znao otpjevati na poseban i osjećajan način kao niko do tada i zbog toga je ova pjesma postala posebna i posebno obilježje njegove karijere.

Mnogi nisu nikada ni saznali da je on uradio nešto ovako i da je ova pjesma bila namijenjene Zdravku Čoliću a ne njemu.

Naravno Zdavko se nikada nije naljutio kada je čuo ovo i kada je saznao da je ova pjesma bila namijenjena njemu a nije došla do njega.

Ipak i dan danas i sam on otpjeva ovu pjesmu po nekoliko puta i sretan je jer je Oliver stariji od njega i jer je on dobio ovu pjemsu i mogao je otpjevati na pravi način kako to i treba da se uradi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *