Showbiz

Niko nije mogao da vjeruje da je MARIJA mogla sa njim da izađe u ŠETNJU!!! Kako je mogla uraditi nešto ovako…

Marija Šerifović već neko vrijeme ima novog kućnog ljubimca nakon što se oprostila sa svojim starim ljubimcem. Naime ona je počela da dijeli brijne foptografije sa svojim novim psom.

Ona je uvijek bila nekako posebno vezana za svoje kućne ljubimce a sada je ponovo kupila psa iste rase jer joj se oni nekako najviše sviđaju.

Nedavno je bila sa svojim psom u šetnji i odlučila je podijeliti par zajedničkih fotografioja sa svojim psom te se čuej kako mu ona posebno tepa da je on njena jagoda i njena manekenka.

Marija je enkao jedva prevazišla gubitak svog psa i posebno joj je teško sve to bilo i jednostavno nikome nije mogla da opiše bol i tugu koju je osjećala nakon što je ostala bez njega.

Psi inače nisu neki ljubitelji liftova i to je itekako svima poznato pa tako i Marijin pas niej baš ljubitelj liftova što se itekako moglo vidjeti kada je ona podijelila ovu fotografiju.

Naime Marija živi sama i nejjni ljubimci su joj sve i za njih bi dala sve samo kako bi bili sretni i zadoovljni.

Marija Šerifović redovno vrijeme provodi sa svojim psom i on čak i spava pored nje u krevetu a Marija mu tepa kao da je njeno dijete.

Marija Šerifović je do sada dala sve od sebe da bi pokušala da osnuje svoju porodicu ali nikako je ne ide za rukom tako da je ona odlučila sada da će da provodi vrijeme ovako i da će biti sa svojim psom što se može i ovako vidjeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *