Showbiz

Niko nije ni pomisio da bi on jendog dana mogao da UKRADE SLAVU DŽEJLI RAMOVIĆ!!

Džejla Ramović je djevojčica koja je sa svojih 17 godina uspjela dosta toga da ostvari u svom životu ona je zaista jedan veliki primjer mladima s obzirom na to kako je do sada dosta toga uspjela da ostavri u svom životu i ide stopama koje je vode ka velikom uspijehu.

Džejla Ramović je odlučila da će se prijaviti na takmičenje Zvezdi Granda i da će uspjeti da ostvaru ino što je oduvijek imala želju da jednod dana ostvari.

Naime ona je nedavno osuđivana zbog nekih stvari koje su se desile u prošlom krrugu a radi se o tome da je iona bila u duelu sa Adijem Šošeom kojeg je prirpemao za nastup njegov mentor, odnosno Đorđe David.

Na YouTube kanalu na kojem se nalazio ovaj video snimak se mogoa vidjeti veliki broj komentara nezadovoljnih danova jer je Adi Šošej ispao nepravedno.

Nažalost on je bio u duielu sa Džejlom Ramović koja je bila itekako puno bolja od njega i naravno ona je prošla u sledeći krug a on je ispao.

Džejla Ramović je do asda pokazalča kako je ona jako ddobr ai kako je do sada zalsužila sve pohvale i da ih je dobila zahvaljujući svom glasu i uspijehu koji je uspjela da ostvari do sada.

Njegovi fnaovi su pisali kako žele da urade sve što je potrebno sa mo da se on vrati u takmičenje jer nije zaslužio da ga ovako izbace iz rijalitija na ovaj način.

Pogledajte i sami se uvjerite šta se desilo na sceni i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *