Showbiz

Niko nije vidio dom u kojem živi Ilda Šaulić… Dok njen brat nema gdje da živi..

Naime Ilda Šaulić ima fenomenalnu vilu u kojoj maksimalno uživa i u kojoj ima sve ono što želi i poželi da ima u svom životu.

Naime i sama je priznala da je do sada dala svoj maksimum za sve što su uradili i napravili do sada i na koji način. Naime ona je naravno navikla na luksuz i na sve to jer je u svojoj kući zaista imala sve to s obzirom na činjenicu da je njen otac dao sve od sebe da im priušti sve što žele i požele da imaju.

Naime ona je sa svojim suprugokm do sada uradila i napravila puno toga u svom životu i neke stvari koje su radili do sada su itekako bile njihov veliki cilj i maksimalno su napravili sve što su imali u svojoj glavui.

Naime Ilda je sa suprugom kupila karingtonku koja im se itekako svidjela i tako da su imali veliku želju da je imaju za sebe i da to bude njihov dom.

Nikada nije mogla zamisliti šta i kako i na koji način bi moglo da im se desi u životu i neke stvari da naprave u svom životu-

Naravno čula je za mnogobrojne priče i o svemu tome kako ona nikada nije pomagala svom bratu za kojeg je nedavno saznala što je ona priznala da nije uopšte istina i da se ona mkasimalno potrudila da svom bratu pomogne u svemu a da za to niko nije znao.

Naime ona sada uživa u svom domu sa svojim suprugom i kćerkicom Enom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *