Showbiz

Niko nije znao njeno pravo ime!! Kada čujete kako se zapravo zove shvatit će te zašto ga je skrivala..

Naime niko nije znao njeno pravo ime i kada bi neko spomenuo Futinjoru Funta Lungu niko ne bi imao pojma da se radi o ovoj poznatoj pjevačici. Naime ona je rođena 19.01.1954.godine.

Ona se rodila u Kučevu, odnosno Istočnom dijelu Srbije a nejna baka je bila rusaljka.

Njeno ime je sada Izvorinka Milošević i niko do sada nije čuo za ovo njeno ime i kada bi se spomenulo ovo drugo ime mnogi bi se pitali o kome se ovdje radi i o kome se priča sada.

Njen djed je odlučio da će nakon Drugog svjetskog rata da promijeni prezime tako da je i ona promijenila svoje i ime i prezime, odnosno prevele ga na srpski jezik tako da je ona odlučila da će da uzme prezime Milošević.

Kada je imala samo 17 godina ona je se udala za Mihaila Mišu Blama koji je bio sin poznaog muzičara Rfalela Blama koji je formirao orkestar Radio Televizije Srbije.

Neim ona je sa njim bila dugih 17 godina u braku a nakon toga je odlučila daj najbolje da se razvedu nakon svega i da krene svako svojim putem kako bi na taj način završili i okončali sve ovo što se do sada desilo jer ipak neke stvari ne može da trpi i da se muči sa svim do tada.

Ona je u jendoj emisiji proznala kako se jendom prilikom zaljubila u jako mladog muškarca koji je imao godina kao njen najmlađi sin te su joj se svi smijali jer nisu vjerovali da je ovo istina što ona priča.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *