Showbiz

Niko nije znao za ovu Bogdaninu tajnu i niko nije mogao ni zamisliti da je ona ovo skrivala!!

Veljko Ražnatović je priznao da nikada nije bio ovako sretan i zadovoljan kao do sada i da su do sada napravili brojne stvari u svom životu da bi bili sretni i zadovoljni te da bi imali ono što žele i što im je potrebno za sreću.

Naime Bogdana Rodić je sa Veljkom uspjela napraviti puno toga i neke stvari koje su joj se do sada dešavale su itekako bile dobre za nju i neke od njih nije ni očekivala da bi mogle da joj se dese i itekako je sve ovo oduševilo.

Ona je uspiješna košarkašica koja je odlučial svoju karijeru da zapostavi i napusti zbog ljubavi jer joj je sve to nekako bilo važnije od svega toga te ona je spremna bila na sve samo da bi uspjela da uradi to.

Naime ona je imala dvije povrede koljena koje su je itekako uticale na nju i na sve to tako da je ona odlučila napraviti i uraditi sledeće stvari u svom životu.

Naime 2015.godine ona je odlučila da će da ostavi svoju karijeru te kako je sve to ipak najbolje za nju i kako bi morala da uradi sve to zbog svog zdravlja.

Njeni roditelji su priznali da nisu ovo očekivali od nje i da naprosto neke stvari nije mogla ni da zamisli i da pomisli na nešto ovako.

Nisu nikada pomislili da bi njihova kćerka napustila sport zbog svog momka i da bi se posvetial tim stvarima i na taj način.

Pogledajte i sami se uvjerite šta i kako i na koji način se tamo desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *