Showbiz

Niko nikada ne bi ni pomislio da će OTAC moći da uradi ovo svom sinu…

Nikola Rokvić je prje tri godine započeo brak sa Bojanom Barović sa kojom se vjenčao prije čak tri godine da ćče joij biti vjeran, da če je voljeti na pravi nčin velika podrška i zvijezda vodilja kriz život.

Marinko Rokvić je nedavno prevario svoju suprugu i ona je saznala za tu prevaru i nije mogla odma da povjeruje da je to istina dok nije vidjela sve i uvjerila se da je njen supeug prevario na ovakav način.-

Niame nakon što je ona sazanala za to odlučila je da će se preseliti iz njihovog zajendičkog stana u stan sa svojim sinom jer nije mogla da podnese da bude tamo u istoj prostoriji višpe sa njim.

Marinko Rokvić naime nije ništa ni radio povodom oragizovanja velikog slavlja za svasdbu svom sinu Nikoli.

Naime on je zbog toga posebno bio ljut na svog oca i jendostavno te stvari mu nije mogao da oprotsi i nikada neće ni moći da mu ih oprosti je ripak posebni je vezna za sovju majku i važno mu je da je on voli.

Naime nedavno je Nikola bio takmičar u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” i produkcija mu je priredila posebno iznenađenje a radilo se o tome da je on morao da pjeva zajendo sa svojim ocem sa kojim nije u dobroim odnosima zbog svega što im se desilo.

Naime moglo se primijetiti koliko je Nikola bio ljut zbog ovoga i kako mu nije bilo svejedno kada je vidio svog oca.

Niko se nije nadao da bi Marinko mogao da prevari svoju supruu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *