Showbiz

Niko ovo nije očekivao: DAVID DRAGOJEVIĆ priznao zašto su oni ANA RASKINULI..

Nedavno je odjeknula vijest kako su Ana i David raskinuli i kako više nisu zajendo nakon svega što se desilo i kako do sada između njih i na koji način.

Kada je za to čuo David on je odlučio svima da začepi usta te je podijelio njihovu zajedničku fotografiju iz lifta na kojoj se vidi kako su oni srteni i baš bliski.

Naime Ana i David su se do sada jako potrudili da vi izgradili jeda jako dobar odnos nakon toliko vremena koje su zajendo proveli u rijalitiju i maksimalno se potrudli da imaju sve ono što oni žele i kako žele da oistvare u svom životu i na koji način.

Naime Ana je priznala da nikada ovako nije bila sretna i zadovoljna sa svim što je do sada i kako uradila i na koji način u svom životu.

Ana je sa Davidom do sada istavrila sve što je htjela da ima i priznala je da je on jedini momak sa kojim se ovako baš zbližila i sa kojim je ovkao sretna i zadovoljna bila.

Nikada do sada nije ona nije mogla da se smiri i da bude sa nekim ovako dugo i lijepo kao što je sada sa njim.

David je nakon raskida sa Aleksandrom odmah uplovio u vezu sa njom i djeluje jako sretan i zadovoljan sa njom bez obzira na sve što se i kako do sada desilo između njih i na koji način.

David je dao sve od sebe da bi imao ovakav odnos sa njom nakon svega šti mu se desilo i kako u žđiovtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *