Showbiz

Nikola Rokvić HOSPITALIZOVAN.. Da li se i on ZARAZIO?? Pogledajte šta mu se desilo..

Nikola Rokvić je odlučio podijeliti fotografiju kojom je mnoge zbunio i niko se nije nadao ovome da bi moglo da se desi na ovakav način. Radi se o tome da je on podijelio fotografiju na kojoj se vidi kako je on u bademantilu te su mnogi pomislili kako je on u bolnici.

Naime Nikola Rokvić je odlučio da će ovaj vikend da provede u svom domu i da se baci na pripremanje večere ali večeru je spremao u bade mantilu te je to mnogima bilo čudno.

Radi se o tome da je on na sebi imao bade mantil i da je odlučio da će da uradi nešto ovako i na ovakav način jer je to ujedno i nešto što on posebno voli čemu se raduje.

Naime on je odlučio da će da on malo da zamijeni svoju suprugu i da im pripremi večeru i da on sve to uradi i odlčio je naravno da se pohvali s tim kako on radi u kuhinji i kako njemu nikada nije bio problem da radi nešto tako.

Naaime on je priznao da vrijeme u svom domu najviše voli da provodi u bademantilu i kako mu je to omiljeni komad odjeće koji uvijek rado nosi i kako je to ono čemu se on poosebno raduje.

U njemu uživa na pravi način i opušta se maksimalno priznao je i da je to ono što ga čini sretnim i zadovoljnim i da se posebno raduje svemu tome.

Naime Nikola Rokvić je oduvijek znao kako da uradi određene stvari na pravi način te kako je sve to ono čemu se on posebno raduje i šta jedva čeka da im i da dobije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *