Zanimljivosti

Nikola Rokvić objavio potresne priče svog života! Njegov život nije med i mlijeko!

Naime, Nikola Rokvić nikada nije svoj život davao na tacni medijima a sada je sam odlučio da pokaže šta se desilo prije pet godina i na taj način je mnoge dirnuo. Nikola je ispao veliki čovjek a da to niko nije znao. Saznati ćete u nastavku šta se desilo tačno prije godina.

Naime, prije pet godina desile su se strašne poplave koje su među ostalim, odnijele i mnogo života. To je mnogo prodrmalo poznatog i popularnog pjevača Nikolu Rokvića.

On je odlučio da pomogne svima i nekako se suosjećao sa svima. Otišao je zajedno sa ekipom na mjesto događaja i tamo su se i slikali. Iako je kiša i dalje padala, nisu ih spriječili da održe dato obećanje.

O ovoj slici je riječ. Na slici se vidi velika tuga, očaj i bespomoćnost. Koliko god da su donijeli i pružili pomoći, ljudima koji su ugroženi nikada neće moći vratiti domove koje su izgubili.

Nikola je bio dirnut i mnogo muje bilo teško da gleda sav narod i njihove tuge. Ovo je zaista velika tuga bila. Danas, velika opasnost je ponovo jer kiše i dalje padaju.

Svi se molimo da se ponovo ne desi isto što se desilo prije 5 godina. Sjećate li se vi tih dana? Zaista je bilo strašno. Što se tiče Nikole Rokvića, kapa do poda. Malo je ovakvih humanitaraca kao što je on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *