Uncategorized

Nikola Rokvić postao otac PO DRUGI PUT!! Ali svoju ženu je posebno razočarao jer je uradio ovo…

Nikola Rokvić se ponovo ostvario u ulozi roditzelja i dobio je sina kojem su odlučili dati ime Simeon a njegov sin se rodio krajem februara. Nikola iz dana u dan dijeli fotografije sa svojim sinom kako bi svima pokazao kako je on sretan i zadovoljan jer je postao otac.

Nikola Rokvić je odmah podijelio fotografije svog sina na svom Instagramu i time je oduševio mnoge jer obično poznate loičnosti se trude na sve moguće načine da sakriju tako svoju djecu u pravih par mjeseci da ih niko ne vidi kako izgledaju.

On je podijielio fotografiju na kojoj njegov sin ležu na njegovi grudima i tako spava a vidi se koliko je on već povezan i sa svojim sinom i kako izgledaju sretni i zadovoljni zajedno.

Naime Nikola je uvijek davao do znanja svima kako je njemu porodica jako važna i kako je on spreman za nju da da sve samo kakao bi svi bili sretni i zadovoljni i kkao bi imali sve i što im je potrebno da budu sretni i zadovoljni kao prava porodica.

Naime prve čestitke mu je poslao Željko Samardžić i Jelena Broćić koji su se oduševili kada su vidjeli ove i fotografije jer je on zaista dao sve od sebe kako bi pokazao da je njegov aljubav prema porodici prava i iskrena.

Pogledajte njihove zajendičke fotografije i shvatit će te o čemu se radi i kako su oni zaista sretna i zadovoljna porodica i to se može vidjeti i na ovim fotografijama na kojima su oni zajedno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *