Showbiz

NIKOLIJA ima SESTRU za koju niko do sada nije znao da postoji.,… Pogledajte..

Nikolija Jovanović je nedavno podijelila fotografije na svojim Instagram profilu na kojoj se sa njom nalazi njena sestra Teodora koja zaista liči nanju i itekkao je očigledn velika sličnost između njih dvije.

Naime njena sestra Teodora je kćerka od njenog oca Vlade Jovanovića a Nikolija se sa njom duži i voli je kao svoju oravu sestru jer joj onda djeluje jako fino i civilizovano tako da smatra da bi ona mogla d aima lijep i fin odnos sa njom.

Naikolija je do sada radila dosta toga a u vemu tome uvijek joj je najveći prioritet bio da je ona sretna i zadovoljna sa svim što ima i što uspije da ostvari u svom žiovtu jer je ona zaista dosta toga postigla do sada.

Nikolija je nedavno postala majak i bebu koju je dobila sa Reljom tvrdi da joj je ona najljepši i njabolji dar koji je mogla da dobije i da je zaista sretna jer pored sebe ima ovako dijete ,

Njena bebica, kćerkica Rea je dosta sreće i radosti unijela u njen život i to je posebno usrećilo i obradovalo u njenom žiovtu i ona je itekako zadoovljna sa njom i sa svim što je do sada uspjela da ostavri jer joj je Relja velika podrška u žiovtu i sa njim ima sve špto joj je potrebno.

Njena majak Vesna Zmijanac je posebno sretna i ponosna na nju s obzirom na to kako je ona dosta toga uspjela da ostvari u svom životu i da je do sada dosta toga i uradila za ovoliko godiona koliko već ima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *