Showbiz

Nikolina Kovač podijelila fotografiju u BIKINIJU te se pohvalila sa svojim novim GRUDIMA.. I ona je uradila SILIKONE!!!

Nikolina Kovač je odlučila da će i ona da uradi silikone u svojim grudima s obzirom na to da joj se nije svidjela veličina njenih prirodnih grudi koje ona ima.

Nikolina Kovač je podijelila nekoliko svojih fotografija sa plaže na kojima se vidi kako ona ima sada ogromne grudi koje kipte iz njenih grudnjaka a za razliku od prije kada su joj bile baš male grudi.

Osim toga Nikolina je do sada imala fenoemenalan izgled i ljepotu kojoj su se mnogi divili kada bi je vidjeli ovakvu jer ona zaista jako dobro izgleda.

Naime ona je na svom Instagram profilu imala i fotografije od prije tako da se itekako može uočiti velika razlika u njenim fotografijama od prije i od ovih od sada.

Ona je već neko vrijeme u sretnom braku sa Sašom Kaporom sa kojim redovno provodi vrijeme sa kojim je dobla sina.

Nikolina je do sada dala sve od sebe kako bi uspjela na pravi način da se plasira u javnosti i da postane uspiješna jer je njoj to naravno bio i cilj i prioritet.

Saša Kapor joj je uvijek bio velika podrška u svemu što je njoj naravno bilo posebno važno i bitno jer ipak podrška supruga je najvažnija.

Saša se vjerovatno nije ni bunio jer je njegova supruga uradila silikone jer koji muškarac bi se bunio da mu žena ima veliek grudi i zašto bi to uradio.

Tako da se ni on nije ni bunio niti je pomislio na to nego se itekako obradovao kada je ovo vidio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *