Showbiz

Nina iz ŽIVOTA NA VAGI danas izgleda fenomenalno.. Mnogi su ostali bez riječi kada su vidjeli kako ona danas izgleda….

Nina Martina Korbar je postala jedna od najsimpatičnijih i nekako i najzanimljivijih učesnica rijalitija koja je uspjela itekako puno da smrša i da naprvi ffantastične rezultate.

Naime ona je priznala da joj je ovaj rijaliti donio puno toga i daj ej itekako sretna i zadovoljna jer je uradila nešto ovako i na ovakav način.

Naime ona je učestvovala u Životu na vagi i itekako velike rezultate je uspjela da postigne i napravi.

Naime ona je sada podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako ona izgleda fenomenalno i kako je skinula do sada 60 kilograma i da sada ima fenomenalan izgled.

Naime on je pozirala u kratkom šorcu i itekako se moglo vidjeti kako ona sada fenomenalno izgleda i kako je uspjela da ostvari ono što je htjela i maštala da ostavri u svom životu.

Naime ona je proznala da joj ovaj posao nije bio niti malo lagan i da joj ej trebalo dosta vremena da uspije sve ovo da napravi i da ostvari jer ipak trebala je skinuti čak 66 kilograma jer na prvom vaganju ona je imala 124 kilograma.

Naime mnogi su se iznenadili kada su vidjeli kako je Nina izgledala nakon što je smršala jer je ona zaista prelijepa djevojka u šta su se svi mogli da uvjere do sada bezbroj puta.

Ona je sa samo 18 godina već imala 150 kilograma koje je uspjela pomalo a skine ali dalje od 120 nije uspjela nikako ići.

Danas izgleda fenomenalno a evo i uvjerite se i sami u to kako ona sada izgleda fenomenalno i kako je uspjela u svemu tome i kako je ostvarila ono što želi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *