Showbiz

Ninovoj KĆERKI DIJAGNOSTIFIKOVALI da boluje od NEIZLJEČIVE BOLESTI!! Velika tuga a ona nema ni DOVOLJNO PARA za operaciju…

Nino ima dvije kćerke a jedna od njih nam je itekako poznata a to je Sandra Rešić koja je odlučila ići očevim stopama za razliku od druge kćerke koja nikada nije bila za to.

Amela Omerović ej Ninova starija kćerka koja je nedavno saznala da ima tešku bolest sa kojom će morati baš da se bori sa bi je se riješila. Naime ona je saznala kako ima karcinom štitne žlijezde te su je odmah poslali na određeni brj hemoterapija kako bi se riješila ovoga .

Ali bez obzirna na sve to i na njen trdu javili ona će morati da uradi još dodatne hemoterapije kako će joj biit potrebno da uradi još nekoliko dodatnih hemoterapija kako bi mogla da se uvjeri da je sigurno izliječena.

Naravno sve to itekako košta a ona nema dovoljno nvoacva da bi išla i na te dodatne hemoterapije koje je potrebno da uradi.

Mnogi su itekako razočarani kada su čuli ovo da kćerka jednog poznatog pjevača nema doovljno novaca da bi išla na terapije.

Ona je odklučila da će da potraži pomoć jer joj je zaista i potrebna kako bi se izliječila tako da je na jeddnom poznatom stajtu sa pomoć mladima odlučila da će da zatraži pomoć kako bi sakupiladovoljno novca za terapiju.

Ona ima troje djece i zbog njih je spremna da uradi sve samo kako bi im ostavla još živa i kako bi im mogla pomoći koliko im je zaista potrebno.

Ona je se svima već unaprijed zahvalila i prije nego li je ko pristao da joj pomogne je rona tvrdi da je ona sigurna da postoje ljudi dobrog srca,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *