Showbiz

Ništa od SLOBINOG i Kijinog POMIRENJA, VJENČANJE u LAS VEGASU OTKAZANO…

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su se razveli nakon što su izašli iz rijalitija i nakon svega što je Sloba priuštio Kiji do tada, Naime oni su nakon toga su ostali u dobrim odnosima ali niko nije mogao da vjeruje da je tako nešto moguće i da su oni iskreni s tim.

Nedavno se saznalo kako su oni imali zakazanu svadbu u Las Vegasu i da su planirali da to bude ovo ljeto ali morali su sve to da otkažu jer su shavtili da ne mogu da urade nešto tako.

Naime nedanvo su na jedno snimanje došli odovjenim autima i to su ušli na odvojene ulaze i vidjelo se kako ništa niej u redu između njih i da oni uopšte ne komuniciraju.

Kiju je neko upitali da li ona još nešto osjeća prema Slobi a ona je sva ljutita rekla kako ona njega mrzi i kako ne želi da čuje za njega i kako je on gotov za nju .

Neke stvari mu nikada neće moći oprostiti tako da je bolje što se ovo sve ovako ui deslilo i što je postala svjesna svega šta i kako se dešava.

Tvrdi da joj je trebalo dosta vremena da sve to preboli i zaboravi i da kaže kako je to iza nje i kako može da bude mirna kada su ovakve stvari u pitanju.

Naime ona se sada trudi da ga ignoriše a pogotovo kada imaju negdje zajednički nastup, što je posebno naljuti i ne može da sakrije da je sve to posebno ljuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *