Showbiz

Njena majka je TEŠKO BOLESNA.. Ne može da se nosi sa tim bolom koji osjeća zbog svega…

Naime poznata pjevačica Goca Božinovska je nedavno priznal da je odlučila da će unajmiti kućne pomoćnice jer ona više ne može da podnese obaveze koje ima i koje treba svakodnevno da obavlja sama.

Naime ona mjesečno plaća 2000 eura svoje pomoćnice s obzirom an činjenicu koliko posla one treba da obave svaki dan,. Naime jedna od njuh je zadužena samo za kućne poslove a druga da kuha.

Naime proznala je da je oduvijek bila opsjednuta tim da joj dom treba da bude uredan i da ima sve što želi i poželi u svom domu i da se sve to radi i odvija na način na koji ona smatra da bi najbolje bilo da se odvija i da se dešava.

Naime ona je priznala da se sada posebno posverila svojoj majci koja se nedavno razbolila i kojoj je pomoć sada maskimalno potrebna i sama se nije nadala da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da se desi njenoj majci.

Naime zaista se maksimalno trudila oko svgea da uradi i napravi u svom životu ali nije se nadala da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da se desi.

Neke stvari koje su im se u međuvremenu desile su itekako uticale na nju da je i sama bila spremna da uradi i napravi sve što želi i na koji način da ima u svom životu.

Sada samo ima želju da svi budu dorbo i da nema problema jer je zdravlej anravno najvažnije od svega i da ništa drugo nije troliko važno koliko je zdravlje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *