Showbiz

Novak Đoković podijelio malo IZAZOVNIJU FOTOGRAFIJU sa Jelenom…

Novak Đoković do sada nikada nije dijelio provkativne fotografije sa svojom suprugom Jelenom i svi su itekako bili uvjereni u to nikada se nisu ni pitali zašto on to nikada nije radio jer onako on i djeluje kao takva osoba.

Naiem on je nedavnopodijelio nekoliko fotografija sa odmora na kojima se viid kako on i Jelena leže na dušecima koji su u obliku leptira te kako maksimalno uživaju i opuštaju se.

Naime on je napisalo da su oni malo izgubljeni u ovoj ljetnoj čaroliji i zaista maksimalno tamo uživa i daje sve od sebe da bi bilo tako.

Novak je sa ovom fotografijom mnoge iznenadio jer nisu očekivali da bi nepto ovako mogoa on jendog dana da objavi i da se desi nešto ovako.

On zaista daje sve od sebe da bi što više vremena provodio sa svojo suprugom sa kopjom ima jako dobar odnos i zaisat se trudi da to i osatne tako.

Ona je njemu velika podrška u sveu i do sada je davala svoj maksimum da bi mu olakšala neke stvari.

Novak Đoković zaisat uspjeva da ostavri jako dobre uspjehe na kojima mu mnogi zavid ei pitaju se kako on uspijeva u svemu tome alo on zaista daje svoj maksimum.

Novak Đoković je nedavno svojio Wimbldon i to je bio njegov najveći san i sada ga je supio da istvari i to je za njega bio nekako vrh.

Pogledajte kao on i Jelena uživaju na odmoru i na koji način i kako izgledaju svui zajendo kao jedna porodica .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *